• Mijn complimenten over mijn nieuwe schoenen. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar het binnenwerk is ook geweldig. Hierdoor gaat het inlopen wel 3 x zo snel als bij de andere schoenen. Ik heb veel minder last van mijn voeten bij het inlopen. De last komt nu meer van de knieën en heupen omdat mijn voeten nu anders staan, dat is hetgeen wat het inlopen vertraagd en niet de last van mijn voeten. Ze zitten tot nu toe fantastisch.
    Mijn heel hartelijke dank voor de schoenen!!!

    Andrea

Een groot compliment voor de service die ik van u heb mogen ontvangen gisteren 6 nov. Op maandag kwam ik op aanraden van de orthopeed om mijn zooltje te voorzien van een extra wig. Ben langsgeweest en werd uitstekend geholpen. Ik kon zelfs de aangepaste zooltjes de volgende dag alweer ophelen. Tevens werden de zooltjes weer helemaal vernieuwd.

De volgende dag opgehaald, ze lagen klaar, en ze lopen perfect en werken uitstekend. Ik hoefde niet eens wat te betalen hiervoor. Wat een fantastische service van jullie.

Met vr gr van een zeer tevreden klant

 

Tom

Dit is een fantastisch bedrijf met heel veel ervaring en bijzonder aardige mensen die je echt proberen te helpen. Enorm veel vakmanschap in combinatie met goeie service! Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Lisette van Santen

Zeer kwalitatieve en snelle service!! Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Ivar Willemsen

Eindelijk van de pijn af, dankzij de expertise van Robert Schilte. Wat een geweldige service. Nogmaals bedankt Robert.

Jeremy Zijlstra

Ik kreeg een doorverwijzing van mijn huisarts naar Robert Schilte. Daar werden eerst mijn klachten besproken waarna ze aan de slag gingen. Anderhalve maand later liep ik al klachtenvrij rond. Wat een vakmensen daar!

Daniel Toet