Robert Schilte Orthopedie open volgens normale openingstijden.

16-03-2020

Beide locaties van Robert Schilte orthopedie zijn open volgens normale openingstijden. Ook wij doen er alles aan uw gezondheid en die van onze medewerkers te beschermen en treffen per direct meerdere maatregelen 

  1. We nemen uiteraard de hygiëne richtlijnen van het RIVM strikt in acht,
  2. Onze medewerkers gaan waar mogelijk in 2 gescheiden ploegen werken. Hiermee beperken we het aantal contacten.
  3. De afspraken zullen zoveel mogelijk verspreid worden over onze twee locaties Den Haag en Rijswijk,
  4. De afspraken worden ruimer ingepland, zodat er minder mensen in de wachtkamer zijn en er voldoende ruimte voor iedereen is. Dit is ook noodzakelijk voor de tussentijdse schoonmaakwerkzaamheden in de paskamers tussen de patienten.
  5. De gezamenlijke spreekuren met het ziekenhuis en verpleeghuizen zijn nog niet afgelast, alleen de hoog noodzakelijke zorg wordt verleend. We blijven hierover in contact met ziekenhuis en verpleeghuis.
  6. We bieden telefonische consulten aan: Indien u van mening bent dat uw (controle)afspraak ook telefonisch kan, laat het onze receptionistes dan weten.

Indien u een van de volgende verschijnselen heeft, bezoekt u ons dan alstublieft niet! **Hoesten-Keelpijn-Niezen-Koorts** Mochten de richtlijnen vanuit de overheid veranderen, dan zullen wij hier direct op anticiperen.

Dank voor uw begrip en medewerking,

Robert Schilte Orthopedie


Andere blog berichten

14-07-2020
Gewijzigde openingstijden vestiging Valeriusstraat.
Lees meer